Integritetspolicy – behandling av personuppgifter på Kjells Fastighetsservice AB 

För Kjells Fastighetsservice AB är integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter.

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

Personuppgifter är alla uppgifter om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen. Det handlar inte bara om namn och personnummer utan även om e-postadresser och telefonnummer.

Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna i IT-systemen, oavsett om det handlar om mobila enheter eller datorer. Det handlar om till exempel insamling, registrering, strukturering, lagring, bearbetning och överföring. I vissa fall kan även manuella register omfattas.

Personuppgiftsansvarig

Kjells Fastighetsservice AB 556570-9200 är personuppgiftsansvarig.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?

Vi behandlar i huvudsak ditt namn, personnummer, adress och kontaktuppgifter. Dessa uppgifter behandlas under tiden du söker bostad, även när du sedan blir kund och en tid efter din tid som kund har upphört.

Personuppgiftsbiträden

I en del situationer är det nödvändigt för oss att anlita andra parter. Till exempel olika IT-leverantörer för HR-system. De är då personuppgifts­biträden till oss. Vi kontrollerar personuppgiftsbiträden till oss.

Aktörer som är självständigt personuppgiftsansvariga

Vi delar även dina personuppgifter med vissa andra aktörer som är självständigt personuppgiftsansvariga, till exempel myndigheter som Skatteverket, när vi är skyldiga att lämna ut sådana uppgifter som stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Vetlanda den 22 maj 2018 (uppdaterad 2022-01-20)

Kjells Fastighetsservice
Ekebäcksvägen 4 
574 39 Vetlanda

Org.nr 556570-9200

 Vi har högsta kreditvärdighet enligt Bisnodes kreditvärderingssystem.

Personuppgifter och cookies

© Kjells Fastighetsservice AB

Webbproduktion IC Webbdesign